LED-Bars, halogen til xenon konvertering og 1000 metereLED-Bars, halogen til xenon konvertering og 1000 metere

Innlegg trognan » 30/01/2017, 18:50

Ønsker å oppgradere lysforholdene på min Hilux 2012mod. Har originale halogen hovedlykter og påmonterte Hella halogen 1000m. Kjørelyset er dårlig, og fjernlyset er bra - men ønsker mer spredning i lysbildet og kasnkje noe mer rekkevidde.
Samfart nettet og tenkte en halogen til xenon konvertering ville hjelpe på kjørelys - men har kommet over diskusjonsforum hvor det kommer tydelig frem at SVV ikke godtar dette - noen som har opplysninger om dette stemmer?
Så har jeg kikka på LED-bar til takrailen i tillegg til 2x1000m på kufangeren - meee, det er heller ikke lov for disse må monteres i par (altså 2, eller 4 fjernlys). Så da blir det isåfall ikke en lank og estetisk finere LED bar men kanskje to ved siden av hverandre. Men klarer ikke bestemme meg for noen som er rimelige (ca1-2000 pr/stk) og som har god kapasitet.
-Noen som har oppsett de er spesiellt fornøyd med til en prisklasse på maks 4-5000 totalt så kom gjerne med en tilbakemelding.

Siste jeg har vansker med er at jeg ser sjeldent lyskastere oppgitt med referansetall (eller prosentverdi som man kan kalle det) oppgitt i spesifikasjonene. Lumen og watt er ofte tilstede, men er det sånn at du må få lykta hjem på tunet før du får referansetallet er det tungvint...
trognan

Nissan4x4 fan
 
Innlegg: 1
Registrert: 30/01/2017, 17:30

Returner til Teknisk

Påloggede brukere

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron