Spontantur til danske strender!Spontantur til danske strender!

Innlegg teamFUG » 08/11/2010, 13:23

Fredag kveld kl 21 ringte Colormax og ville på dansketur. Etter litt frem og tilbake var 2/3 av Team FUG, Colormax og en særdeles trøtt Kalle på vei med båten fra Larvik lørdag morgen kl. 08. Team FUG er glade amatører, men med null erfaring i sandkjøring skjønte vi fort at dette var en anledning vi ikke kunne la gå fra oss.
Startet med en tre timers frokost på båten hvor vi koste oss med videoer fra vinterkjøring på Dagali.
Vi trillet i land til strålende sol, og første stopp var hos de særdeles hyggelige gutta hos Hirthals Ny Indkøb nede på kaia. Håpløst navn på en sjappe, men gutta og butikken var helt konge! Vi måtte ha olje til en foraksel, og det fant vi selvsagt innimellom agn, fiskeutstyr, arbeidsklær, øl, verktøy og ellers alt hva en mann behøver. Det du ikke finner der kan du gå ut fra at de tryller frem for deg allikevel.
Formiddagens høydepunkt var da Colormax plutselig sto bak disken som en Bør Børsson og ekspederte de to danske ekspeditørene som på et eller annet vis hadde havnet på kundesiden av disken. Pruting og byttehandler, artig syn!
Med oljen omsider på plass der den skulle (et par dl havnet i skjegget på Colormax, det var min feil...) satt vi kursen mot lunch i Løkken og strandkjøring.
Steike det er flott nedover der: strand så langt øyet kan se, strålende sol og hyggelige folk. Hadde vi hatt noe lignende her på berget kan du være sikker på at det hadde vært forbudt å kjøre bil der...
Det ble mye sandkjøring for nybegynnere, utrolig verdifullt for oss! Dansker på stranda ga uten unntak uttrykk for at det var hyggelig å ha oss og bilene der. På slutten av dagen gapte vi over litt for mye, og da var det greit å ha med kyndige folk og biler til å trekke oss ut av elendigheten.
Etter middag og en intensiv runde på gocartbanen (innendørs) satt Team FUG kursen mot båten hjem. Vi var hjemme i Oslo 22 timer etter at vi startet, og var enige om at dette definitivt var en super måte å slå i hjel en lørdag i november. Anbefales!! :-D
Vedlegg
Bilde 47.jpg
Båttur nedover
Bilde 52.jpg
Bilde 53.jpg
Bilde 54.jpg
Bilde 57.jpg
Bilde 60.jpg
Kalle er fremdeles våken...
Bilde 61.jpg
Litt reklame må vi jo drive
Bilde 62.jpg
Bilde 55.jpg
Bilde 63.jpg
Her gapte jeg over litt for mye... Kalle med snatch strap ble løsningen...
Bilde 59.jpg
Bærre lækkert!
teamFUG

Nissan4x4 fan
 
Innlegg: 16
Registrert: 20/10/2010, 13:11

Re: Spontantur til danske strender!

Innlegg Biggis » 08/11/2010, 22:40

Det var en kjempefin dag og mange gode minner. Takk til Roger og Kalle som gjorde dagen og kjøretreningen til en fest!

Her er noen filmsnutter fra turen:

http://www.youtube.com/watch?v=9EXHnXBq3Yg

http://www.youtube.com/watch?v=4EM2rfhc9YY

http://www.youtube.com/watch?v=9gB3GDnZjnY
Biggis

Brukerens avatar
Nissan4x4 fan
 
Innlegg: 12
Registrert: 17/09/2010, 23:01

Re: Spontantur til danske strender!

Innlegg colormax » 09/11/2010, 00:41

Kalle og jeg sitter her og ser på innleggene, var jo en herlig dag i Løkken dette :-) fantastisk flott her når sole skinner og en er på tur med gode venner:-)
Kalle og jeg ble like godt 2 dager ekstra vi da, Var å Hilste på Søren og gutta der, så kom også Maik 2000 og en kamerat på besøk, var litt gøy å se gutta komme med Nissan4x4.no jakker :-
) Vi prøvde også få tak i Lynge men han fikk vi desverre ingen kontakt med.
Vi var faktis på lakse fiske søndag morgen, før vi reiste nedover. Strøm fiske, og det fungerte værtfal , svære flotte Lakser og sjø øretter hoppet nesten opp i båten.
I dag hadde vi tur til Team Bertelsen for å hente fjærer til MB G vagen, som jeg hadde rigt om 3 ganger. og han hadde selfølgelig bare halve settet. rest om 3 -4 uker gøy med 30 -40 mil for å få den beskjeden :-( en tlf til Nordkystens4x4 så får vi de til fredag :-)
Var en tur innom løkken i dag og, men alt var så godt som stengt, så turen gikk til Hirtsals og ned i fiske butikken, det ble da ett laksegarn og ett torskegarn, en kasse med krabbeklør og noen kg med krepsehaler.
Dette er en orntlig morsom foretning å handle i, han hadde fåt masse kjeft av konen denne helgen, siden han bare hadde sitti på nettet og sett på 4x4 biler, som han sa selv jeg er jo bare helt nøtt til å få meg en sån bil.
Trenger dere gode gårn og lignende til gode priser så er dette plassen, tranport fikser seg sikkert også ganske greit :-).
vi må jo ikke glemme turen på stranden som var høydepungtett, gamle gode LC sviktet ikke den , men det knaket godt noen ganger, var gøy å se blikket til gutta når de kom godt i gang.
Desverre/heldigvis :-) kjørte jeg D40 på 372 der nede og følte ikke veldig for å herje så mye me den .
Kalle derimot satset fult med D22, det er en tøff bil han har der , og den virker veldig bra. tipper dette blir en av de store 4x4 lekebilene på sikt, når prisene blir ennå greiere.
Nå har vi fått kjørt litt her nede , så må vel neste utfordring bli litt mer skog og mart, mistenker det bør byttes ett par drivknuter før Afrika reisen, så har noen noe som kan være bra til LC60 liggende, så tror jeg de setter veldig pris på noen gode tilbud på dette
Vedlegg
DSCF0215.JPG
her startet vi på båten
DSCF0223.JPG
DSCF0236.JPG
DSCF0239.JPG
DSCF0242.JPG
DSCF0243.JPG
Her synes jeg litt synd på LC , var det til høyere jeg trode det var til venstre du mente :-T men den gamle slitern tålte det den..
Jo da det ordner vi.
colormax

Pådriver
 
Innlegg: 8660
Registrert: 11/10/2007, 19:45
Bosted: Tønsberg

Re: Spontantur til danske strender!

Innlegg Kalle » 09/11/2010, 07:14

Takk for en kjempe tur :D
Dette må vi gjøre igjen :D
Og sove kan man gjøre siden.. (tror jeg)
Magnus
90031654
D22'06 OME sett, ARB front og bakfanger, 37" dekk, snorkel, Gangstercap, 2.5" (raka rør) og litt xtra lys..
Kalle

Brukerens avatar
Skogens konge
 
Innlegg: 684
Registrert: 16/10/2007, 16:04
Bosted: Oslo


Returner til Turer

Påloggede brukere

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron