[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_reimg.php on line 112: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_reimg.php on line 114: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_reimg.php on line 116: Invalid argument supplied for foreach()
4x4norway.no • Se på emne - Min Subaru Forester 2,0 Turbo

Min Subaru Forester 2,0 TurboMin Subaru Forester 2,0 Turbo

Innlegg Aannerud » 18/12/2015, 17:04

Først var det en Jeep Cherokee 4.0 high output, utrolig morsom bil som jeg ble veldig gla i. Men så ble det ett lite opphold med sertefikate og neste bilen ble det en 2008 mod Jeep Commander, fantastik bil men de gangene jeg trengte lav serien ville den ikke koble inn, frustrerende!! To unger som ska kjøres og hentes i barnehagen fungerte dårlig med varebil og Commander'n ble solgt:/

Jeg skulle være fornuftig, tenke familie å økonomi og endte opp med en 2006 mod, Saab 93... Jada, billig i drift og unga var det plass til... Men og gå tilbake til en std. Stasjonsvogn etter og kjørt store 4wd er stusslige greier! I tillegg med jakt som den store lidenskapen fikk saab'n en røff understels behandling! Jeg ble kvalm bare av og sette meg inn i bilen, eller rettere sakt ramle ned i den:/ Den ble ikke i mitt eie i mer en snaue 6 mnd..

Så der sto jeg med utfordringen, jeg vil ha en høy bil med plass til unga og jeg er ikke spes. rik:p Drømmen bilen er en LandCruser men den blir for dyr hver gang:/ og når man i tillegg må ha en 5seter.. Glem it! Mellomklasse suv.. Nja, mange dårlige 4wd systemer ute å går og jeg grøsser ved tanken på mer elektronikk enn nødvendig! Det har utelukkende gitt meg flere problemer enn fordeler(det passer dårlig i Norge;)

Så da endte jeg altså opp med en Forester:) forbruket er dobblet fra Saab'n men det gjør meg ingenting, jeg er knall fornøyd! Sånn ser den ut:)
Bilde

Som tidligere nevt er drømmen en LandCruser og da gjør jeg ett forsøk på og nærme meg:p Det første jeg gjorde når jeg fikk bilen var og bytte ut dekkene med de største jeg fikk plass til, 215/70r16. De som skulle leggeom var ikke enig med meg i att disse fikk plass men etter litt diskusjon gikk de med på og prøve, jeg fikk rett:) Ingen fare for subbing noe sted.. Ikke veldig store dekk sammenlignet med de store gutta men det gir meg litt over 3cm mer bakke klaring og jeg er nå bare 1cm lavere enn en orginal LandCruser;) Nå ser jeg på hev kit, og da i 1. omgang spacere på toppen av støtdemperene, dette er simple deler som jeg enkelt kan lage selv om jeg finner målene på støtdemperen. Tanken er 5cm og vips så har jeg nesten 30cm bakkeklaring under en lett bil med knall godt 4wd system! Jeg tror den kan holde følge med de store gutta ett godt stykke.. Hva tror dere?

Her må jeg nesten legge ved denne;)
[youtube]http://youtu.be/w6uls1LJJZQ[/youtube]

Missforstå meg rett, jeg skjønner selvfølgelig att Forester'n ikke matcher de store gutta men med 1t mindre og drasse på og ett knallgodt 4wd system er det ett godt kompromi om penga ikke strekker til!


Aannerud
Aannerud

Nissan4x4 fan
 
Innlegg: 6
Registrert: 02/02/2012, 20:40

Returner til Andre merker

Påloggede brukere

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron