Påmeldingskjema - Vikingtreffet 2019 - 4x4norway
Wolfroad Rena


Velkommen til Vårtreffet 06-10 Juni.

Deltager fullt navn:


Adresse & postnr:


Email addresse:


Tlf:


Antall barn under 16 år:


Antall passasjerer over 16 år:


Kjøretøy:
Bil:

ATV/UTV:


Velkommen til Offroad treff i Wolfroad på Rena Camping. 06-10 Juni.
Pris pr deltager torsdag-mandag inkluderer 11 måltider (frokost, lunsj og middag) kr. 2100,- eventuelt leie av hytte må betales av leier, kontakt Rena Camping direkte.
Pris pr kjøretøy kr. 800,-
Vi må dessverre meddele dere at grunnet for lite påmelding ser vi det ikke mulig å opprettholde standaren vedrørende servering på treffet som tidligere. Dette skyldes at det er store kostnader rundt å ha kokker og alt dette utstyret i gang med et så lavt antall påmeldinger. Vi har tidligere opplevd at det kommer opptil 150 mennesker som ikke er påmeldt. De forventer da samme standard som de påmeldte (som vi har handlet inn til). Med så få påmeldte som det er nå så ser vi det ikke mulig å handle inn og gamble på at det kommer veldig mange ikke-påmeldte. Dette skaper stor usikkerhet for oss vedrørende innkjøp, og vi har ikke mulighet til å risikere å sitte igjen med masse mat som må kastes. Det er også stor risiko for stort økonomisk tap ved å ha den standarden på maten som vi ønsker å ha. Derfor har vi v algt å kutte ut hele matserveringen på dette treffet, vi vet dette er tragisk for mange å skaper mye extra arbeid. Men vi håper da samtidig at prisreduksjonen gjør at flere får muligheten til å delta på treffet. Vi i 4x4norway beklager at det er blitt sånn denne gangen, men vi ser ikke noen annen måte å gjøre det på slik det er nå. Ny pris:kr.1100,- pr.person for hele treffet. Døgnpris: kr.400,- pr.person Inkluderer camping og treffdeltagelse. Kjøretøy: kr.800,-


Jeg forstår at jeg er ansvarlig for de barn under 16 år som jeg tar med meg på treffet.

Jeg forstår at påmeldingen ansees som bindene.

(valgfritt) Jeg godkjenner at 4x4Norway.no bruker min email adresse til å sende meg informasjons emailer (ca. 4-5 ganger i året) og våre samarbeidspartnere.